Ο Γερμανικός κατασκευαστής, η Leica, έχει συνεργαστεί με πλήθος smartphone εταιρείες, πριν αποφασίσει να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone υπό το δικό της brand name. Ο λόγος για το Leitz Phone 1, που φυσικά, η έμφαση θα είναι στη φωτογραφία.

Leica-Leitz-Phone

Ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια του Tokyo press event και έρχεται με έναν μεγάλο αισθητήρα των 20MP 1 inch, ο μεγαλύτερος που μπορεί να τοποθετηθεί σε smartphone. Μάλιστα, για να προστατευθεί, αυτό το μεγάλο camera module, διαθέτει μαγνητικό καπάκι.

Το τηλέφωνο περιλαμβάνει 12.6MP selfie αισθητήρα στην 6.6 ιντσών OLED, με scalable 240Hz refresh rate. Δεν απουσιάζει ο Snapdragon 888 με 12GB RAM και 256GB χώρο. Η μπαταρία του είναι των 5.000 mAh. Δυστυχώς, προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία και η τιμή αγγίζει τα 1700 δολάρια.

Leica-Leitz-Phone

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή εγώ τώρα να κλάψω η να γελάσω που το smartphone που έχω κάνει 120 € και κάνω τα πάντα από εκεί

    • Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Για παράδειγμα το Xiaomi Redmi Note 10 pro που αυτή την στιγμή πωλείται π
      ερίπου 300 ευρώ, έχει την ίδια απόδοση στην κάμερα με το iPhone 11 pro Max!! Δεν το λέω εγώ, το λέει ο ανεξάρτητος οργανισμός dxomark. Και τα αποτελέσματα του dxomark δεν τα αμφισβητεί κανείς. Ούτε καν οι ίδιοι οι κατασκευαστές κινητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.