Η Xiaomi στα πλαίσια της παρουσίασης του εξαιρετικού Xiaomi 12S Ultra μόλις χθες ανακοίνωσε και ένα ολοκαίνουργιο camera app το οποίο φαίνεται να μην έχει πολλές διαφορές σε σχέση με το παλαιό, πέρα από την εμπορική ονομασία της Leica και φυσικά ορισμένα χαρακτηριστικά για Leica τηλέφωνα.

Leica camera app

Το νέο leica camera app έχει μεταξύ άλλων και ένα ολοκαίνουργιο watermark το οποίο εμφανίζεται στο κάτω μέρος της εικόνας σε άσπρο πλαίσιο. Κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να το απενεργοποιήσει ο χρήστης.

Αυτό είναι το λογότυπο που αφήνει:

Ορισμένα screenshots

Μπορείς να βρεις το νέο Leica camera app στο MIUI System Updates Telegram channel του xiaomimiui.net ωστόσο δεν υπάρχει καμιά βεβαιότητα ότι θα δουλέψει. Δεν χάνεις όμως τίποτα να το δοκιμάσεις. Σου το λέμε εκ των προτέρων ότι οι πιθανότητες να δουλέψει είναι μικρές, ενώ μπορεί και η ποιότητα να μην είναι η αναμενόμενη.

Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί η εφαρμογή της κάμερας θα πρέπει να απεγκαταστήσεις τις ενημερώσεις του camera app όπως σημειώνει η ιστοσελίδα. Δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη.

Ο Google Chrome υπό επίθεση σε Windows και Android – Άμεσα ενημέρωση

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γεια σας λειτουργεί μια χαρά σε Poco x3 pro είναι διαθέσιμο στην ενημέρωση της κάμερας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.