Η Leeco και η Coolpad μάθαμε πρόσφατα πως συνεργάζονται στενά σε ένα νέο smartphone ναυαρχίδα. Τα πρώτα επίσημα teasers που δημοσιεύτηκαν από τις δύο εταιρείες τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ επιβεβαίωσαν ότι αυτό θα ονομάζεται Cool1 και θα έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, δεν μας είχαν δώσει κάποια ημερομηνία παρουσίασης.

cool1-event-teaser

Η LeEco λοιπόν, δημοσίευσε σήμερα με την παραπάνω teaser εικόνα πως το Cool1 θα ανακοινωθεί τελικά στις 16 Αυγούστου στην Κίνα. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, κάποιες φήμες λένε πως στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 820, ενώ η οθόνη του θα είναι QHD στις 5,5 ίντσες. Λέγεται επίσης πως θα διαθέτει 4GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, θα ενσωματώνει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και θα τρέχει Android 6.0 Marshmallow. Για την μπαταρία λένε πως οι δύο εταιρείες επέλεξαν μία στα 3500mAh.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την τιμή ή την διαθεσιμότητα του, αλλά αυτό είναι κάτι που προβλέπουμε ότι θα αποκαλυφθεί μετά την εκδήλωση τύπου σε σχεδόν μια εβδομάδα από τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ