Η LeEco (πρώην LeTV) διοργανώνει μια εκδήλωση στο τέλος αυτού του μήνα, συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου, στη Σαγκάη της Κίνας. Αυτό αποκαλύφθηκε από την κινεζική εταιρεία μέσω ένος teaser.

leeco-sd821
Ενώ το teaser δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με το τι θα παρουσιάσει, αναφορές λένε ότι θα ανακοινώσει ένα νέο ισχυρό smartphone, το οποίο δεν θα είναι απλά άλλη μια ναυαρχίδα με κοινά χαρακτηριστικά, αλλά η πρώτη συσκευή με Snapdragon 821 στον κόσμο.

Τώρα, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ήδη, η Qualcomm φαίνεται να έχει μετονομάσει τον Snapdragon 821 σε Snapdragon 823. Έτσι, με αυτή τη λογική, μιλάμε ουσιαστικά για την πρώτη συσκευή με Snapdragon 823, όπως έλεγαν άλλωστε κάποιες φήμες στις αρχές Ιουνίου.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι μερικές φήμες μιλάνε για 8GB RAM και μια κάμερα στα 25MP, ενώ η τιμή της συσκευής θα είναι στα 405 ευρώ.

Αν θυμάστε, η LeEco ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε τον Snapdragon 820, έτσι δεν θα ήταν παράξενο να την δούμε να ανακοινώνει και την πρώτη συσκευή με Snapdragon 823.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.