Το leasing συσκευών της Finloup έχει έρθει εδώ και κάποιους μήνες στην Ελλάδα. Μπορεί αρκετοί να επισημάνουν ότι οι τιμές είναι τσιμπημένες, απαιτεί εγγύηση και γενικώς η όλη υπηρεσία να μην είναι τόσο consumer friendly, σκεφθείτε όμως ότι υπάρχουν και εταιρείες που νοικιάζουν τον εξοπλισμό των εργαζομένων τους, ενώ έχω δει περιπτώσεις γνωστών που δεν μπορούσαν καν να αγοράσουν μεταχειρισμένη συσκευή και επέλεξαν το leasing.

Σημείωση: Δίνει 35% έκπτωση για τους πρώτους έξι μήνες αυτή την περίοδο από όσο βλέπουμε στην ιστοσελίδα.

Εμείς όμως θέλουμε να θίξουμε ένα άλλο θέμα, που έχει να κάνει με την μέγιστη χωρητικότητας της μπαταρίας. Το iPhone μας ήρθε με μέγιστη χωρητικότητα στο 88%, η κατάστασή του ήταν εξαιρετική εξωτερικά, αν και φαινόταν ότι επρόκειτο για μεταχειρισμένο iPhone. Άλλωστε το αναφέρει ξεκάθαρα η υπηρεσία στο site της.

Στο iPhone 11 έχουμε ενεργοποιημένη τη βελτιστοποιημένη φόρτιση και γενικώς φροντίζουμε επιμελώς τη μπαταρία. Αυτό όμως που αναρωτηθήκαμε είναι τι ακριβώς θα συνέβαινε αν η μπαταρία είχε ακόμη λιγότερο ποσοστό και έπρεπε να αντικατασταθεί. Γιατί στη περίπτωση αυτή, στα πλαίσια των όρων του συμβολαίου leasing της finloup, η εγγύηση που δίνεις χρησιμοποιείται για την επισκευή της συσκευής και αν η επισκευή έχει υψηλότερο κοστολόγιο από την εγγύηση που κατέβαλες το υπόλοιπο ποσό το καλύπτει η finloup.

Ωστόσο όμως, έτσι χάνεις ουσιαστικά την εγγύηση που έχεις βάλει για ένα θέμα που δεν είσαι προσωπικά υπεύθυνος και δεν το προξένησες εσύ. Γιατί ως γνωστών, η εγγύηση επιστρέφεται μετά τη λήξη του συμβολαίου, εφόσον γυρίσεις το iPhone στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία το έλαβες. Καλό είναι λοιπόν ο χρήστης, πριν προβεί σε leasing να διευκρινίζει λίγο το εν λόγω θέμα με τη finloup. Εμείς το αγνοούσαμε.

Η ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου leasing στη finloup είναι 12 μήνες. Αν γυρίσεις το iPhone πριν τους 12 μήνες, χάνεται η εγγύηση που πλήρωσες.

iphone 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.