Η Samsung μπορεί ακόμα να εργάζεται πάνω στη καινούρια έκδοση του Galaxy S4, αλλά όταν μιλάμε για την πιο αναμενόμενη συσκευή Android στην παρούσα φάση είναι το πολυσυζητημένο Galaxy Note III. Οι φήμες είναι στην κυριολεξία άπειρες. Όλοι περιμένουμε πως και πως να μάθουμε τι τελικά θα φοράει η συσκευή. Κάποιοι λένε για Snapdragon 800 και κάποιοι άλλοι για μια ανανεωμένη έκδοση του Exynos 5 Octa.

samsung-logo Galaxy  Note III

Καλά όλα αυτά με το εσωτερικό του τηλεφώνου αλλά την γίνεται με την εμφάνιση του που δεν έχουμε ιδέα πως θα είναι; Σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες από μια συσκευή που δοκιμάζει η Samsung και μάλλον χωρίς να είμαστε σίγουροι 100% είναι το αναμενόμενο Galaxy Note III.

Ενώ η πηγή που διέρρευσε τις photos ισχυρίζεται ότι βλέπουμε το Note III, από την ποιότητα των φωτογραφιών δεν μπορούμε να καταλάβουμε και πολλά. Έξαλλου δεν βλέπουμε και κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που να προδίδει ότι είναι το Note όπως για παράδειγμα κάποια γραφίδα.

Ευελπιστούμε την επόμενη φορά να δούμε κάτι πιο πιστευτό και σε καλύτερη ανάλυση ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το πως θα μοιάζει η συσκευή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.