Οι διαρροές για το iPhone 6 της Apple, έχουν γίνει ολοένα και συχνότερες κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι ήδη έχουμε μία καλή εικόνα για την επόμενη συσκευή της εταιρείας. Σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα νέα render τις συσκευής δείχνοντας τις διαστάσεις της.

iphone6-concept7-630x472

Η διαρροή μας έρχεται από το UkrainianPhone και αναφορικά περιλαμβάνει renders τα οποία είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τους κατασκευαστές θηκών της συσκευής και άλλων προϊόντων που που θα έρθουν με την νέο iPhone. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν ότι το νέο iPhone 6 θα έχει διαστάσεις 138 x 67 x 6mm που το κατατάσσει δίπλα σε άλλες συσκευές όπως το Samsung Galaxy S4, HTC One και Sony Xperia Z μόνο που είναι πολύ λεπτότερο.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μοιάζουν πολύ με άλλες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες βδομάδες οπότε υποθέτουμε ότι κάπως έτσι θα ‘ναι η νέα συσκευή της Apple.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.