Ο γνωστός σε όλους μας για τα leaks του @evleaks , έδωσε σήμερα στο φως της δημοσιότητας 2 φωτογραφίες που απεικονίζουν αυτό που ίσως είναι το επόμενο SmartWatch της Samsung. Σύμφωνα με την πηγή, δεν θα δούμε μια, αλλά δύο συσκευές οι οποίες ίσως κινηθούν στη λογική του Galaxy Note 3 – Galaxy Note 3 Neo  και συνεπώς οι ονομασίες θα είναι Galaxy Gear 2 και Galaxy Gear 2 Neo.

Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν , ήταν ιδιαίτερα θολές , αλλά στη συνέχεια ήρθαν και άλλες πιο καθαρές στις οποίες φαίνονται 2 συσκευές , κατασκευασμένες απο μέταλλο και πλαστικό (η μία ίσως είναι και μόνο από πλαστικό) . Αυτό που βλέπουμε σαν διαφορά τόσο μεταξύ τους, αλλά και σε σχέση με το πρώτο SmartWatch της Samsung είναι η κάμερα, η οποία μάλλον έφυγε από το λουρί του ρολογιού και ενσωματώθηκε πάνω από την οθόνη (μια υποψία είναι ότι θα δίνει δυνατότητα για video κλήσεις). Τέλος, έκπληξη αποτελεί η παρουσία home button στη συσκευή  (αν και μπορεί απλά να είναι μεταφορά του πλαϊνού κουμπιού στη πρόσοψη της συσκευής).

Screen Shot 2014-02-23 at 7.36.18 PM Screen Shot 2014-02-23 at 7.36.29 PM

Εσάς πως σας φαίνεται μια τέτοια κίνηση από πλευράς Samsung; Θα δούμε ένα ή δύο Galaxy Gear ; Θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα όπως λένε κάποιες φήμες ή αργότερα μέσα στο χρόνο; Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εξελίξεις!

Πηγή | Via

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τις είδαμε τις πληροφορίες για την κυκλοφορία – παρουσίαση των συσκευών , ήταν τόσο μικρό το χρονικό διάστημα απο τα leaks μέχρι τη λεγόμενη παρουσίαση που λογικά συνέπεσε με την ώρα που γραφόταν το άρθρο. Μόλις έχουμε κάτι σίγουρο θα επιστρέψουμε με παραπάνω πληροφορίες 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.