Ο Lawnchair Launcher αποτελεί την ιδανική πρόταση για όποιον θέλει να αναπαράξει την εμπειρία των Pixel smartphones σε οποιαδήποτε Android συσκευή. Η αναβαθμισμένη v2 έκδοση βρισκόταν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα σε alpha και Play Store beta testing, αν και οι χρήστες ανέμεναν εναγωνίως την διάθεση της stable έκδοσης στο Play Store εδώ και αρκετό καιρό. Η μεγάλη μέρα, έφθασε και πλέον οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την Version 2 η οποία κάνει επισήμως το ντεμπούτο της.

Αν δεν γνωρίζεις τι εστί Lawnchair, η σύντομη εκδοχή είναι ότι αποτελεί έναν αντικαταστάτη της Home Screen, που μπορεί να κάνει σχεδόν ό,τι και ο Google Pixel Launcher, αλλά με πρόσθετες επιλογές εξατομίκευσης και bonus features. Με την version 1 του launcher είχαμε τον Pixel Launcher στα πρότυπα του Nougat και πλέον φέρει το αναβαθμισμένο design που γνωρίσαμε στο Oreo και άνω. Μπορεί επίσης να σου προσφέρει το Google Discover/Feed Integration σε μια οθόνη στα αριστερά του launcher, αν και θα πρέπει ξεχωριστά να κατεβάσεις το Lawnfeed app για να λειτουργήσει.

TL;DR: Κάνει τη home screen της συσκευής σου να συμπεριφέρεται σαν του Pixel, αλλά με περισσότερες επιλογές και είναι και δωρεάν. Είτε η ιδέα ενός launcher με έντονα στοιχεία από Pixel είναι νέα σε εσένα, είτε τον χρησιμοποιείς εδώ και αρκετά χρόνια, μπορείς να κατεβάσεις την v2 που γίνεται πλέον διαθέσιμη μέσω του Play Store και η οποία προσεγγίζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των Pixel smartphones. Αν δεν την βλέπεις ακόμα, μπορείς να την κατεβάσεις εναλλακτικά από το APKMirror.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.