Έχει προκληθεί μεγάλος σάλος με το ότι τα iPhone 12 δεν έχουν φορτιστή και ακουστικά στο κουτί. Λίγο μετά την αποκάλυψη των flagships η Samsung σχολίασε το γεγονός και είπε ότι εγώ στα Galaxy σου δίνω φορτιστή. Πριν προλάβει να κρυώσει το πληκτρολόγιο του υπαλλήλου που έκανε το post, διέρρευσαν φήμες ότι τα Samsung Galaxy S21 δεν θα έχουν φορτιστή στο κουτί. Τελικά, μάλλον έκαναν λάθος. Το πράγμα είναι χειρότερο.

Σύμφωνα με πιστοποιητικό από την τη βραζιλιάνικη Anatel η νοτιοκορεάτικη εταιρεία όχι μόνο δεν θα δίνει φορτιστή με τα Galaxy S21, αλλά στο κουτί τους δε θα προσθέσει ούτε καν τα ταπεινά ενσύρματα ακουστικά που βάζει συνήθως. Το πιστοποιητικό αναφέρει ότι “Το τηλέφωνο δεν πωλείται με τροφοδοτικό” και ακριβώς από κάτω ότι “Το τηλέφωνο δεν πωλείται με ακουστικά”.

Το αστείο είναι ότι η Βραζιλία αναγκάζει την Apple να πουλάει τα iPhone με φορτιστή στο κουτί, αλλά μόλις πιστοποίησε την πώληση των Samsung Galaxy S21 χωρίς φορτιστή. Βέβαια, αυτό μπορεί να αλλάξει με την κυκλοφορία τους στην αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.