Ο Larry Ellison, CEO της Oracle, και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. σε συνέντευξη του στο CBS μιλάει για την Apple και για το μέλλον της εταιρίας χωρίς τον Steve Jobs. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από την εκπομπή του Charlie Rose σήμερα.

ellison about steve jobs

Σύμφωνα με τον Larry Ellison “Ξέρουμε ήδη τι θα γίνει η Apple χωρίς τον Steve Jobs”. Ενώ στην συνέχεια περιγραφή την πορεία της εταιρίας δείχνοντας της γραμμή εξέλιξης με το χέρι του. Ψηλά για τις περιόδους που ο Steve ήταν στην Apple και χαμηλά για όταν απουσίαζε. Τώρα η Apple είναι σε καθοδική πορεία όπως την περίοδο 1985-1997 που είχε αποχωρήσει από την ίδια τους την εταιρία! Και τώρα θα δούμε ξανά την Apple χωρίς τον Steve Jobs, με την ιστορία να δείχνει πως επαναλαμβάνεται.

O Larry Ellison μιλάει για τον Steve Jobs λέγοντας πως “ήταν λαμπρός, ήταν ο Edison μας, ήταν ο Picasso μας, ήταν εκπληκτικός εφευρέτης”. Εμείς απλά θα συμφωνήσουμε, γιατί μπορεί να μην προσέφερε ο ίδιος τίποτα ιδιαίτερο από θέμα καινοτομίας στην τεχνολογία, αλλά δημιούργησε ένα ξεχωριστό είδος marketing που πολλοί εμπνευστήκαν από αυτόν και αντέγραψαν. Δυστυχώς ο Steve για την Apple είναι αναντικατάστατος, με τον Tim Cook να είναι μια κακή αντιγραφή του Steve, χωρίς όραμα. Μπορεί να είναι καλός διαχειριστής αλλά δεν είναι η μορφή εκείνη που θα κρατήσει την Apple στην κορυφή, καθώς κάτι τέτοιο χρειάζεται όραμα και όνειρα! Θεωρούμε πως δεν θα υπάρξει άλλος που να αναγάγει μια εταιρία σε θρησκεία!

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε όλη τη συνέντευξη του Larry Ellison με ανυπομονησία! Από ότι φαίνεται έχει πολλά να πει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.