Μετά την ραγδαία επιτυχία που γνώρισε το πρώτο Ελληνικό Mi Store στην Αθήνα, η Xiaomi επεκτείνεται με το δεύτερο Mi Store της στη Θεσσαλονίκη. Και δεν θα μπορούσε να μας προκαλέσει έκπληξη. Η επιτυχία της είναι συνυφασμένη με την Ελληνική πραγματικότητα. Ο κόσμος δεν έχει να ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα και ζητά κάτι φθηνό, αλλά εξίσου ποιοτικό, με μερικές από τις συσκευές της να είναι ό,τι πιο value κυκλοφορεί στην αγορά. Η επιτυχία της και η εστίασή της όπως μαθαίνουμε στην Ελληνική αγορά είναι μεγάλη, με τα στελέχη να αφουγκράζονται της ανάγκες των χρηστών προσφέροντας αντίστοιχες εμπειρίες. Έχει ήδη την τρίτη θέση στην αγορά κινητών τηλεφώνων στην χώρα μας.

Από το Xiaomi Redmi Note 4 μέχρι και το Xiaomi Redmi Note 7, η Xiaomi αποτελεί κυρίαρχη δύναμη στη μεσαία κατηγορία. Και πλέον, έρχεται με το Xiaomi Redmi Note 8 Pro και την κάμερα των 64MP να σου προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλή τιμή. Σκεφθείτε ότι μόνο η σειρά Redmi Note 7 πούλησε 20 εκατομμύρια συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο. Mi Store έρχεται και για τους Κύπριους φίλους μας μέσα στο 2020.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χιαομαρα λέμε!!! Σκεφτόμουν για το mi9tpro αλλά αφού ξεκίνησαν οι εταιρείες με τα 90hz ολεντ αναμονή για το επόμενο καλό vfm που θα τα σπάει σίγουρα!!! Να είχε και στερεοφωνικά ηχεία και άντε γειά οι υπόλοιπες…:)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.