Σοβαρές υλικές ζημιές σημείωσαν δράστες σε καλώδια Cosmote προκαλώντας διακοπή υπηρεσιών σε πολλές περιοχές της Λαμίας. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, επισκέφθηκαν την αερογέφυρα και άρχισαν να ξηλώνουν ό,τι καλώδια έβρισκαν μπροστά τους.

Το lamiareport.gr αναφέρει ότι πρόκειται για μια πρωτοφανής λεηλασία των υποδομών του ΟΤΕ από τους κυνηγούς χαλκού, προκαλώντας σοβαρές ζημιές που θέλουν χρόνο να αποκατασταθούν, ενώ πολλές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με το internet.

 Στα τέλη Σεπτεμβρίου είχαν λεηλατήσει και το δίκτυο του ΟΤΕ στη γέφυρα του Σπερχειού στην εθνική οδό. Στη πρώτη περίπτωση έκλεψαν 180 μέτρα χαλκού και στη δεύτερη πάνω από 240 μέτρα.

Πιέστε στις φωτογραφίες για μεγαλύτερη ανάλυση

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυνηγοί χαλκού λέμε τώρα τους γύφτους?

    Επιπλέον, οι λεβέντες που κάνουν τους κλεπταποδόχους είναι γνωστοί, απλώς και η τοπική ασφάλεια παίρνει το σχετικό 10% απ’ τη μπίζνα για να κάνει τα στραβά μάτια.

  2. Οπαδοί της Ρομα. Μόνο στο ελλαδισταν γίνονται αυτά τα αισχη. Μαλακάσα! Για τον πουτσο Καβάλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.