Η Amazon κυκλοφορεί το πρώτο trailer για την νέα σειρά Fallout βασισμένη στην πολύ αγαπημένη σειρά video game της Bethesda που μετράει πάνω από 20 χρόνια. Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 200 χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού από πυρηνικά. Η σειρά ξεκινάει από το Vault 33, το υπόγειο καταφύγιο, που ανοίγει τις πύλες του και  μια κάτοικος βγαίνει στην ραδιενεργή επιφάνεια και ανακαλύπτει τον νέο κόσμο όπως έχει διαμορφωθεί.

Το trailer τα έχει όλα, με πολλά στοιχεία από το παιχνίδι, όπως τις διάσημες στολές, τα απόκοσμα ραδιενεργά πλάσματα και το 60s ύφος σε συνδυασμό με τον φουτουριστικό σχεδιασμό.

Η σειρά αναμένεται με πολύ αίμα, βία αλλά και χιούμορ, που λαμβάνουν χώρο στην Wasteland όπως την γνωρίσαμε από τα παιχνίδια. Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στις 12 Απριλίου και εμείς ανυπομονούμε να την δούμε, καθώς είμαστε φανατικοί της σειράς παιχνιδιών από τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια.

Μπήκε σε λειτουργία ο μεγαλύτερος αντιδραστήρας πυρηνικής σύντηξης

Το trailer αποτελεί μια πρώτη γεύση από όσα θα ακολουθήσουν και για τους φανατικούς των παιχνιδιών φαίνεται πως είναι πολύ χαρμόσυνα νέα καθώς είναι όλα όσα περιμέναμε από την σειρά. Η παραγωγή φαίνεται να είναι πολύ μεγάλη και ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώσει τις προσδοκίες μας.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.