Πριν καιρό ο Max Weinbach από το XDA Developers είχε εκφράσει τις ανησυχίες του ότι το Samsung Galaxy Z Fold 2 δεν θα ανακοινωθεί στο Unpacked του Αυγούστου και πως δεν θα κυκλοφορήσει πριν τον Οκτώβριο. Την Παρασκευή, είπε ότι πλέον είναι σίγουρος για τα ευρήματα του.

Σύμφωνα με τον Max Weinbach η εταιρεία δεν θα παρουσιάσει το Samsung Galaxy Z Fold 2 τον Αύγουστο γιατί πολύ απλά δεν είναι ακόμη έτοιμο το software και η κατασκευάστρια δεν έχει βρει παρόχους που ενδιαφέρονται για αυτό.

Ο Max τονίζει ότι η σειρά S περνά από τα tests των παρόχων μέσα στον Ιανουάριο για να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο. Με βάση το σταθερό αυτό χρονοδιάγραμμα, το Samsung Galaxy Z Fold 2 που ξεκίνησε να περνάει τώρα από τις δοκιμές των παρόχων θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο και θα κυκλοφορήσει αρχές Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες αυτές ταιριάζουν με παλιότερες αναφορές που έλεγαν ότι η Samsung θα κάνει ένα τρίμηνο run με ανακοινώσεις και κυκλοφορίες flagship smartphones, με το Samsung Galaxy Z Fold 2 να κυκλοφορεί τελευταίο τον Οκτώβριο.α

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.