Μπορεί η αγορά των tablet να μην είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή των smartphones, αλλά αυτές οι συσκευές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, κατά περίπτωση. Αρκετοί κατασκευαστές κάνουν την είσοδο τους, άλλοι συνεχίζουν την επιτυχή πορεία τους, και άλλοι θυμούνται ότι κάποτε ασχολούνταν με αυτά τα προϊόντα. Μετά τα Xiaomi Pad 5, η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει το Redmi Pad 5G.

Το IT Home αναφέρει ότι η εταιρεία έστειλε ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο έχει καταχωρήσει τα τελευταία tablet της, μαζί με το συγκεκριμένο tablet της Redmi. Την ύπαρξη του επιβεβαιώνει και ο γνωστός leaker / tipster Mukul Sharma, ο οποίος έκανε ένα tweet με το όνομα της συσκευής και τη σημαία της Ινδίας – άρα θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον στη συγκεκριμένη αγορά.

Απο χαρακτηριστικά, με βάση διάφορες αναφορές, το Redmi Pad 5G θα έχει τον Snapdragon 765G, 90Hz οθόνη, 48MP πίσω κάμερα με αισθητήρα της Sony, θα υποστηρίζει 30W γρήγορη φόρτιση, και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στα CNY 1.999 ή κάπου 287 ευρώ. Βέβαια, αυτά είναι χαρακτηριστικά με βάση αναφορές του 2020, οπότε πολλά παίζει να έχουν αλλάξει. Όπως και να έχει, περιμένουμε περισσότερα leaks τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.