Τα Redmi Note 9 κυκλοφόρησαν τον Μάιο και η εταιρεία ετοιμάζεται να βγάλει ένα ακόμα μοντέλο. Νεότερες πληροφορίες λένε ότι σύντομα η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το Redmi Note 9 5G.

Τις πληροφορίες έδωσε ο Digital Chat Station στο Weibo και μετά τις αναδημοσίευσε ο @Sudhanshu1414 στο Twitter. Ο DCS αναφέρει γενικά ότι θα είναι κάποιο Redmi smartphone, αλλά ο Sud λέει ότι θα είναι το Redmi Note 9 5G.

Οι leakers λένε ότι το Redmi Note 9 5G θα έχει τον Snapdragon 765G, LCD οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, και 48MP κύρια κάμερα. Επιπλέον, το smartphone θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh και υποστήριξη 33W γρήγορης φόρτισης.

Το συγκεκριμένο smartphone θα κυκλοφορήσει στην Κίνα, γιατί τα 5G δίκτυα είναι πολύ φτωχά στις άλλες χώρες. Αλλά, δεν απολύεται να το δούμε στο μέλλον και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.