Η Huawei αποκάλυψε την παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας του τελευταίου της flagship smartphone, μέσω μιας ανάρτησης σε ένα από τα social media, η οποία λέει ότι το Huawei P50 Pro θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου του 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι η συσκευή ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2021 για την Κίνα και ξεκίνησε να πωλείται ένα μήνα αργότερα στην εγχώρια αγορά. Ακολούθησε η κυκλοφορία της βασικής έκδοσης – του P50 – τον Οκτώβριο του 2021.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα στα οποία η παγκόσμια έκδοση του Huawei P50 Pro διαφέρει από την κινεζική. Για αρχή, το παγκόσμιο μοντέλο θα τρέχει το EMUI 12 και όχι το HarmonyOS 2.

Έπειτα, ίσως η πιο σημαντική διαφορά είναι αυτή του SoC. Η παγκόσμια έκδοση του P50 Pro δεν θα έχει τον Kirin 9000 5G, αλλά θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 888. Δεν αναμένεται να υποστηρίζει 5G, γιατί αυτό το θέμα παραμένει ακόμη ενεργό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.