Όπως όλοι γνωρίζουμε το 5G αποτελεί την επόμενη τεχνολογία δικτύων και όπως είναι φυσικό η αμάθεια του κόσμου επέστρεψε. Είμαι καυστικός με το ύφος και να ζητήσω συγγνώμη αν προσβάλλω κάποιους οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι το 5G εγκυμονεί κινδύνους, θα κάψει τον εγκέφαλό μας και όλα τα άλλα που ακούμε συχνά.  Βέβαια, αυτοί οι φόβοι υπήρξαν πάντα, ωστόσο τώρα με την έλευση του 5G, δυστυχώς τέτοιου είδους διαδόσεις και οι φόβοι έχουν  αναζωπυρωθεί. Αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο υπάρχει ένα ιδιαίτερα δημοφιλές video, το οποίο εγείρει τον φόβο χωρίς κάποια επιστημονική απόδειξη, αλλά αντίθετα με εφε.

Δυστυχώς καλούμαστε να το αναπαράγουμε, αλλά ρε παιδιά ενήλικοι άνθρωποι είμαστε και με κριτική ικανότητα. Το video εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Youtube στις 27 Δεκεμβρίου του 2019 και έχει περισσότερες από 750.000 θεάσεις. Ας σκεφθούμε όμως μερικά πράγματα πριν καταλήξουμε στα συμπεράσματα που θέλει ο δημιουργός του. Πρώτον εικονίζεται ένα παλιό iPhone 6, το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ 5G συνδεσιμότητα. Τα 4G smartphones υπάρχουν εδώ και χρόνια και κάνουμε κλήσεις ακόμη περισσότερα. Γιατί δεν το είδαμε νωρίτερα κάτι τέτοιο αν όντως το σύρμα μπορούσε να πάρει φωτιά απλά από μια εισερχόμενη κλήση;

Πάντως, οι άνθρωποι του Snopes έριξαν μια ματιά στο video όταν εμφανίστηκε και αποδείχθηκε ότι οι φλόγες στο σύρμα προέρχονται από ψηφιακά εφέ.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=gepieGkRv2s
    Θα σου πρότεινα να δεις το παραπάνω βίντεο που βρήκα στα γρήγορα… Στόχος τους είναι το χρήμα και ο έλεγχος των πάντων… Ας μην “κοροιδευομαστε”…. Το μέλλον το έχουν δείξει σε πολλές ταινίες Βαλάντη… Πρώτα δείχνουν μετά πράττουν… Είναι κανόνας τους αυτό!!! Στο μέλλον θα είναι όλοι ελεγχόμενα ζόμπι…. Όταν θα κλ@νουν θα το ξέρουν επί τόπου και θα πληρώνουν πρόστιμο για μόλυνση του περιβάλλοντος!!! απευθείας από το ενφυτευμενο τσιπακι στον “πισινό” τους!!!Χαχαχα!!! Αστεία το είπα αλλά δεν αποκλείω τπτ!!!!

  2. Γατάκια το 5G είναι ο 666. Ο διάβολος κατάφερε ένα τηλέφωνο που είναι 4G να μπει μέσα του το διαβολικό 5G. Είναι το παιδί του σατανά. Και το σύρμα έτσι καίγεται αφού όμως δεχτεί υψηλό θερμικό φορτίο. Οπότε έπρεπε να λιώσει και το γραφείο. Καλό θα ήταν όμως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κάτι να έχει κάνει. Γιατί το μυαλό ορισμένων αριστερουλιδων θέλει να μας γυρίσει στα σπήλαια. Στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι όποιος δεν έχει το δάχτυλο στο μέλι βλέπει παντού διαβολικά 5G. Στην ουσία είναι ότι ο Αμερικανός βλέπει ότι πλέον ο Κινέζος κατασκευαστής έχει φύγει πολύ μπροστά και προσπαθεί με διώξεις να σταματήσουν την τεχνολογία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.