Το δυνατό χαρτί στο WWDC 2024 ήταν η AI της Apple, θα έλεγαν πολλοί. Όμως, η εταιρεία λάνσαρε το iOS 18 με νέα – ή “νέα” – χαρακτηριστικά, βελτιώσεις σε υπάρχοντα, προσθήκες, και τα λοιπά. Φαίνεται, ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού βελτιώνει ένα πολύ δημοφιλές χαρακτηριστικό, τόσο στο iOS, όσο στο Android, και άλλα λειτουργικά συστήματα, τον φακό.

Αν και πρόκειται για ένα πολύ απλό εργαλείο, δηλαδή απλά ανάβεις ή σβήνεις τον φακό όταν έχεις ανάγκη λίγο φως, οι εταιρείες κάνουν βελτιώσεις, που οι χρήστες δεν γνώριζαν ότι χρειάζονται. Για παράδειγμα, υπάρχει η δυνατότητα να αυξάνεις ή να μειώνεις το επίπεδο φωτεινότητας, κάτι που βοηθά και στη ρύθμιση της κατανάλωσης ενέργειας.

Στη developer beta του iOS 18 εντοπίστηκε μία βελτίωση στον φακό των iPhone που ίσως οι χρήστες δεν γνώριζαν ότι χρειάζονται. Πλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την ακτίνα του φωτός στον φακό, έτσι θα επιλέγουν πόσο ευρείας ή στενή είναι η έκταση του φωτός, ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη ή μικρότερη επιφάνεια.

iOS 18 φακός φακό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.