Ένα νέο infographic που δημοσιεύεται σήμερα στο Weibo, φαίνεται να απεικονίζει τα πλήρη χαρακτηριστικά του S22 Ultra όπως φυσικά και το design του. Ίσως, ένα από τα πιο δυσάρεστα πράγματα που μαθαίνουμε για το Galaxy S22 Ultra είναι ότι η Samsung δεν θα διπλασιάσει τον βασικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής, αντίθετα θα προσθέσει την ίδια 128GB έκδοση, όπως και στο προκάτοχο, με την τιμή να είναι κάπου ανάμεσα στα $1199-$1299.

s22 ultra

Όχι μόνο αυτό, αλλά η κορυφαία έκδοση των 1TB, αποδεικνύεται ότι αποτελούσαν τελικά εύλογους πόθους. Ας ελπίσουμε, ότι πρόκειται για τις κινεζικές εκδόσεις, αλλά αν κρίνεις από το γεγονός ότι το infographic είναι στα Αγγλικά και αναφέρει όλες τις εκδόσεις, δηλαδή Snapdragon 8 Gen 1 και Exynos 2200, δεν θα ήταν ανεδαφικό να μαντέψουμε ότι πρόκειται για το ολοκληρωμένο και τελικό global Galaxy S22 Ultra.

Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση στα 45W

Σε αντίθεση με την αρχική απογοήτευση όσον αφορά τον βασικό αποθηκευτικό χώρο, το infographic επιβεβαιώνει ότι θα υποστηρίζει τις πιο γρήγορες ταχύτητες της εταιρείας, δηλαδή 45w.

Καταρρίπτεται και το ρεκόρ της φωτεινότητας

Η μεγάλη και φωτεινή οθόνη των 6.8 ιντσών θα μπορεί να φθάσει τα 1500 nits μέγιστης φωτεινότητας. Αν και συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή, μια από τις πιο φωτεινές στην αγορά, δεν αγγίζει τα 1800 nits που είχαμε προηγουμένως πληροφορηθεί. Μένει βέβαια να φανεί.

Το μόνο που δεν διαφέρει σε σχέση με το τι είχαμε ακούσει είναι η κάμερα. Πιο συγκεκριμένα, για μια ακόμη φορά να αναφέρουμε ότι θα πρέπει να αναμένουμε μια κύρια των 108MP με ευρύ f/1.8 aperture, μια 12MP ultrawide με f/2.2 aperture.

Τέλος, η Samsung θα διατηρήσει την 10MP periscope zoom κάμερα με f/4.9 aperture που προσφέρει 10x optical magnification, ενώ θα τη συνοδεύει με μια ακόμη των 10MP με το ίδιο aperture αλλά με 3x magnification. Τέλος το S Pen θα έχει πολύ χαμηλό latency των 2.8ms παρέχοντας μια κορυφαία εμπειρία σε συνδυασμό με την μεγάλη 6.8 ιντσών οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.