Σε 360 ευρώ ορίζεται το ποσό της επιδότησης για κάθε δικαιούχο, προκειμένου να επιδοτηθεί η ζήτηση για συνδέσεις FΤTH 1 Gbps. Τα ποσά θα δοθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ για να επιδοτηθεί η σύνδεση, θα πρέπει αυτή να είναι άμεσα αναβαθμίσιμη στα 1 Gbps.

 

Η δράση αφορά στην παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο σε υπερυψηλή ταχύτητα στους πολίτες (ωφελούμενους) που κατοικούν σε περιοχές όπου αναπτύσσονται, με ιδιωτικές επενδύσεις, υποδομές ικανές να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), σύμφωνα με την οποία ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν καθώς και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που τις παρέχει, υπό την προϋπόθεση ότι:

οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι έχουν εγγραφεί και πιστοποιηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα της δράσης,
οι διαθέσιμες υπηρεσίες καλύπτουν τις ελάχιστες απαιτήσεις που προδιαγράφονται στον παρόντα οδηγό.

Ωφελούμενοι της δράσης είναι όλοι οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα καθώς και επιτηδευματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πεδίου εφαρμογής του άρθρου 1 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1407/2013 και τηρώντας τα όρια για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας) που επιθυμούν να αποκτήσουν μια SFBB_Υπηρεσία σε οποιαδήποτε από τις περιοχές όπου προσφέρονται SFBB_Υπηρεσίες σύμφωνα με τα οριζόμενα στον παρόντα οδηγό.

Περισσότερες πληροφορίες στον παραπάνω σύνδεσμο και στις πηγές.

Σύνταξη techmaniacs.gr με πληροφορίες από τους συνδέσμους των πηγών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.