Νωρίτερα φέτος, η Oppo παρουσίασε το smartphone Find X7 Ultra, τη νέα της ναυαρχίδα, στην εγχώρια αγορά της Κίνας. Αν και το τηλέφωνο δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα σε παγκόσμιο επίπεδο, το DxOMark πραγματοποίησε δοκιμές του συστήματος κάμερας της συσκευής, κατατάσσοντάς την ως την κορυφαία στην κατηγορία ultra-premium παγκοσμίως.

Το Oppo Find X7 Ultra έλαβε συνολική βαθμολογία 157 στη δοκιμή κάμερας του DxOMark, η οποία το έφερε ισόβαθμο με το Huawei Mate 60 Pro+ στην πρώτη θέση. Η συσκευή ξεπερνά όλο τον ανταγωνισμό σε κριτήρια όπως η φωτογραφία Bokeh (85 βαθμοί), το ζουμ του τηλεφακού (118 βαθμοί) και ο οπτικός θόρυβος σε λειτουργία βίντεο (119 βαθμοί).

Oppo Find X7 Ultra DxOMark

Σύμφωνα με τους κριτικούς, το Oppo Find X7 Ultra ξεχώρισε στη λήψη πορτρέτων, προσφέροντας φυσικά χρώματα και υψηλή λεπτομέρεια σε διάφορες συνθήκες. Εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 50MP με μεγάλο αισθητήρα 1″, προσφέρει εικόνες με φυσική εμφάνιση και χαμηλό θόρυβο. Οι διπλές κάμερες περισκοπικές προσφέρουν εξαιρετική λεπτομέρεια από 3x έως 6x ζουμ και πέραν αυτού. Οι εικόνες Bokeh στη λειτουργία πορτρέτου δείχνουν ακριβή απομόνωση του θέματος και ζωντανά χρώματα. Παρά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί HDR στο βίντεο, παράγει εξαιρετική απόδοση με ακριβή έκθεση και ευρύ δυναμικό εύρος.

Οι δοκιμαστές του DxOMark βρήκαν το Find X7 Ultra ιδανικό για τη λήψη ζωντανών χρωμάτων και φυσικών τόνων του δέρματος, παγώνοντας αποτελεσματικά την κίνηση. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αποδίδει εντυπωσιακά με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες σκιών και ελάχιστο θόρυβο, ταιριάζοντας με τα χαμηλά επίπεδα θορύβου του iPhone 15 Pro Max τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.