Ευτυχώς που υπάρχουν οι leakers να μαθαίνουμε και τίποτα, γιατί οι εταιρείες μας κρατάνε στο σκοτάδι. Εντάξει, λογικό είναι συσκευές που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν είναι αυτές, αν σκοτώσουν από μόνες του το hype τι θα καταφέρουν. Anyway, διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Z Flip 5G και ξεκάθαρα θα είναι το πρώτο clamshell flagship foldable.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Digital Chat Station, το Samsung Galaxy Z Flip 5G θα έχει 6,7 ίντσες εσωτερική εύκαμπτη AMOLED οθόνη με 2.636×1.080 pixels ανάλυση. Η εξωτερική οθόνη παραμένει μικρή στις 1,05 ίντσες επίσης AMOLED με 300×112 pixels ανάλυση. Οι διαστάσεις του foldable είναι 167.3×73.6×7.2 χιλιοστά.

Ο επεξεργαστής του Samsung Galaxy Z Flip 5G είναι ο Snapdragon 865 Plus χρονισμένος στα 3.09GHz. Η μπαταρία του foldable είναι dual με χωρητικότητα 2.500mAh+704mAh και υποστήριξη 15W γρήγορη φόρτιση. Τέλος, το foldable έχει 12MP selfie κάμερα και διπλή εξωτερική κάμερα 12MP+10MP.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.