Βρισκόμαστε έναν μήνα και κάτι μακριά από το λανσάρισμα των Samsung Galaxy S24. Πλέον, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τα τηλέφωνα. Τα leaks επιβεβαιώνουν διαρκώς όσα ξέρουμε, ενώ κάποια αποκαλύπτουν σημαντικές λεπτομέρειες.

Στα τελευταία νέα, έχουμε τον γνωστός και συνήθως έγκυρο leaker Ice Universe, ο οποίος λίγο πολύ είπε ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα συνεχίζει να χρησιμοποιεί την παράξενη τακτική της μικρής ποσότητας RAM. Τι θα προσφέρει στα Galaxy S24;

Λοιπόν, το βασικό μοντέλο θα παραμείνει στα 8GB, κάτι το οποίο θα ισχύσει και για το κορυφαίο Samsung Galaxy S24 Ultra που θα διατηρήσεις τις εκδόσεις με τα 8GB και τα 12GB μνήμης RAM. Αυτό που αλλάζει είναι ότι σε αντίθεση με τα S23 θα δούμε και έκδοση του S24+ με 12GB μνήμη RAM.

Όσον αφορά τα 16GB μνήμης RAM που είχαν αναφερθεί σε παλαιότερα leaks, αυτό δεν ισχύει. Η εταιρεία δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ούτε φέτος μοντέλο με τέτοια ποσότητα RAM, ούτε καν το S24 Ultra δεν θα διαθέτει τόσο πολύ μνήμη RAM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εντάξει το ακούσαμε και αυτο……
    Δηλαδή σοβαρά τώρα;; Από πότε τα 8GB και 12GB μνήμης RAM είναι λίγα για Smartphone???
    Ρε δεν πάτε καλά…….

    ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΆΡΘΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.