Η αλήθεια είναι, πως είναι νωρίς να ασχολούμαστε με τα τελικά χαρακτηριστικά των iPhone 16. Ωστόσο, πηγές από τη βιομηχανία, οι οποίες είναι έγκυρες και έμπιστες, αναφέρονται στα χαρακτηριστικά που θα έχουν τα επερχόμενα smartphones της Apple, ή τουλάχιστον σε αυτά τα οποία διαθέτουν αυτήν τη στιγμή στα χαρτιά ή στη φάση ανάπτυξης που βρίσκονται.

Σύμφωνα με πηγή, τα Pro μοντέλα θα έχουν 6.27 ιντσών και 6.86 ιντσών οθόνες με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και LTPO panels. Από την άλλη, το βασικό και το plus μοντέλα θα μείνουν στις 6.12 και 6.69 ίντσες, με τα ίδια 60Hz panels. Ο Young Ross, που κάνει πάντα έγκυρες αναφορές, λέει ότι το βασικό μοντέλο δεν θα αναβαθμιστεί σε Pro Motion πριν το 2025.

Τέλος, όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 16 θα έχουν Dynamic Island. Οπότε, οι πελάτες της Apple που θα αποφασίσουν να επενδύσουν στα πιο οικονομικά μοντέλα, θα πάρουν πάλι κάτι κατώτερο από τα Pro, αλλά τουλάχιστον θα πλησιάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο punch hole full screen design που έχουν εδώ και χρόνια τα Android smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.