Η σειρά Vivo X90 καταφθάνει στις 22 Νοεμβρίου και το πιο ικανό μοντέλο της νέας οικογένειας το Vivo X90 Pro Plus έρχεται με μια από τις πιο ικανές κάμερες μιας ίντσας αισθητήρα. Σήμερα, δημοσιεύονται ορισμένες επίσημες φωτογραφίες που προορίζονταν για την επίσημη ιστοσελίδα της Vivo.

Vivo X90 Pro Plus

To Vivo X90 Pro Plus θα διαθέτει τον Sony IMX989 1 ίντσας, με την οθόνη να είναι τύπου Samsung E6 OLED με LTPO 4.0 τεχνολογία. Θα καταφθάσει με τον Snapdragon 8 Gen 2, με Vivo V2 ISP που θα προσφέρει ακόμη πιο καθαρές φωτογραφίες και video σε low light συνθήκες. Η οθόνη έχει 2K ανάλυση, ή πιο απλά QHD+/1440p. Είναι η ίδια ανάλυση με τον προκάτοχό του, το Vivo X80 Pro στα 517 ppi.

Vivo X90 Pro Plus

Το setup της κάμερας είναι αυτό που κυριολεκτικά θα το διαφοροποιήσει στην αγορά. Έχει τέσσερις απίστευτες κάμερες, Έναν αισθητήρα 1” Sony IMX989 50MP, μια 50MP telephoto με Sony IMX758 μια 64MP periscope και μια 48MP Sony IMX598 ultrawide.

Άλλα specs είναι ήχος Hi-Fi, σαρωτής αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, 80W γρήγορη ενσύρματη φόρτιση και 50w ασύρματη.

Το τηλέφωνο με το ξεκάθαρο στοίχημα: Να σκοτώσει iPhone και τα Galaxy (δες και κρίνε)

Vivo X90 Pro Plus

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.