Η Kodak είναι μια μάρκα που έχει γράψει ιστορία στη φωτογραφία, κι όταν πέρυσι μάθαμε ότι ετοιμάζει το πρώτο της Android smartphone οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Αυτές δυστυχώς χάθηκαν, όταν τελικά παρουσιάστηκε το Kodak IM5, που τελικά δεν έκανε την μεγάλη θραύση στην αγορά και μάλιστα αφαιρέθηκε κι από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

kodak-phone-2016-1

Η Kodak φαίνεται να θέλει και δεύτερη ευκαιρία, έτσι ετοιμάζει ένα νέο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιεί και πάλι το θρυλικό της brand, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 20 Οκτωβρίου. Το teaser που δημοσιεύτηκε από την Kodak δείχνει μια συσκευή με μέταλλο στις πλευρές και ένα κουμπί (πλήκτρο κλείστρου) με το γνωστό λογότυπο “Κ” χαραγμένο πάνω. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να δούμε ωστόσο.

Το προηγούμενο τηλέφωνο, το IM5 που προαναφέραμε, είχε μια τυπική κάμερα στα 13MP με f/2.0 διάφραγμα. Η Kodak στόχευσε κυρίως σε χαρακτηριστικά όπως η εύκολη επεξεργασία εικόνας και η εύκολη εκτύπωση σε συμβατούς εκτυπωτές, αλλά αυτό δεν ήταν φυσικά αρκετό για να κερδίσει τους καταναλωτές.

Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάποιος όταν ακούει κινητό από την Kodak, είναι αναμφισβήτητα η κάμερα. Ίσως αυτό το νέο τηλέφωνο λοιπόν, να είναι διαφορετικό και να αξίζει αυτήν την φορά την προσοχή μας.

Να υπενθυμίσουμε πως η παλιά Kodak έχει αποχωρήσει από τον χώρο και τώρα αποτελεί απλά ένα εμπορικό σήμα που χρησιμοποιείται από μια άλλη εταιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.