Ψάχνοντας για μια μεγαλύτερη microSD για την κάμερα, το Drone ή τα κινητά μας, πέσαμε πάνω σε μια πολύ δυνατή προσφορά που σίγουρα δεν μπορούσαμε να αφήσουμε. Ο λόγος για την microSD της Kodak που είναι 128GB U3 A1 V30. Την βρίσκουμε στα €16.99, με δωρεάν αποστολή, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος τελωνίου, αφού είναι κάτω από €23. Την προσφορά την βρήκαμε στο Cafago, που έχουμε δοκιμάσει τελευταία και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τις παραγγελίες μας!

Η εν λόγω microSD είναι ικανή να κάνει εγγραφή 4K βίντεο, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, αφού η ταχύτητα εγγραφής φτάνει τα 30MB/s. Από την άλλη η ταχύτητα ανάγνωσης φτάνει τα 100MB/s, οπότε μιλάμε για πολύ δυνατές επιδόσεις.

Με το καλοκαίρι να έρχεται όμως, θέλουμε και μια κάρτα που να είναι ανθεκτική στις κακουχίες, κάτι που η Kodak προσφέρει απλόχερα με αυτή την microSD. Η κάρτα είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη, όπως επίσης και σε κραδασμούς από πτώση. Έτσι τα δεδομένα σας θα είναι όσο πιο ασφαλή γίνεται από ατυχήματα.

Με χωρητικότητα 128GB θα χωρέσετε τις διακοπές σας και τις μικρές αποδράσεις σας, με μεγάλη άνεση! Με τιμή στα €17 και την υπογραφή Kodak, δύσκολα θα βρείτε καλύτερη προσφορά από αυτή.

Βρείτε εδώ την Kodak MicroSD 128GB U3 A1 V30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.