Αν θέλετε να εξοπλίσετε το σπίτι σας με IP κάμερες, για να παρατηρείτε τον χώρο σας όταν λείπετε και όχι μόνο, μπορείτε να δείτε προς την νέα κάμερα οροφής της KMOON, που έρχεται στα €15.91, ενώ τα μεταφορικά είναι στα 6.94, καθώς έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη, ώστε να μην περάσει από τελωνείο.

Η KMOON IP Camera συνδέεται στο δίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet, για να αποφεύγετε τις παρεμβολές και τις αποσυνδέσεις. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περάσετε καλώδιο από το router ή το switch σας, μέχρι την κάμερα.

Η KMOON IP camera έρχεται με αισθητήρα 1MP, ικανό να τραβήξει βίντεο 720p. Η ανάλυση είναι αρκετή για παρακολούθηση του χώρου σας και προσφέρει αρκετή λεπτομέρεια. Γύρω από τον φακό θα βρούμε 30 LED υπέρυθρης ακτινοβολίας, που σε συνδυασμό με την λειτουργία νυκτός, θα κάνουν την νύχτα μέρα, σε απόσταση μέχρι και 25 μέτρα.

Η κάμερα έχει λειτουργία αναγνώρισης κίνησης, ώστε να σας ειδοποιεί στο κινητό σας, όταν κάποιος κινείται στον χώρο σας, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει την διαδικασία εγγραφής.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τον χώρο σας, είτε μέσω του κινητού σας, είτε μέσω του browser στον υπολογιστή σας.

Βρείτε εδώ την KMOON IP camera

Προσκαλέστε και του φίλους σας να ψωνίσουν από το TomTop και κερδίστε έξτρα έκπτωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.