Η γιορτή του πατέρα μπορεί να έχει περάσει ωστόσο αν ο ίδιος απέκτησε πρόσφατα έναν νέο φορητό υπολογιστή ή δεν έχει αναβαθμίσει τα εργαλεία παραγωγικότητάς του εδώ και καιρό, αυτό το πακέτο της Microsoft μπορεί να είναι η ιδανική ιδέα για δώρο. Οι άδειες χρήσης λογισμικού MS είναι μειωμένες αυτή τη περίοδο στο Godeal24 για την Ημέρα του Πατέρα. Το Microsoft Office 2021 Pro έρχεται με όλες τις τελευταίες δυνατότητες στις εφαρμογές που το απαρτίζουν. Είναι σε προσφορά στην τιμή των 27,25€. Χρειάζεται να πληρώσετε μόνο μία φορά και να αποκτήσετε διαρκή πρόσβαση στις εφαρμογές του Office.

Αγοράστε περισσότερα βασικά πακέτα όπως το Office 2021 Professional Plus 5 PC από 17,25€/ PC. Τα τελευταία χαρακτηριστικά του Office 2021 περιλαμβάνουν ενημερώσεις στην αισθητική και το περιβάλλον εργασίας κάθε προγράμματος σύμφωνα με το νέο “Windows Fluent Design”, μαζί με νέες δυνατότητες συνεργασίας,  και συγχρονισμού μεταξύ συσκευών σε όλους τους τομείς, καθώς και βελτιωμένη υποστήριξη AI, ασφάλεια και συμβατότητα με διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Προετοιμάστε τον υπολογιστή σας με τα Windows 11 Professional πριν αποκτήσετε το Office 2021 Pro. Θα βρεις τα Windows 11 Pro σα 13,25€. Κάντε ένα πρακτικό δώρο σε εξαιρετική τιμή αυτή τη γιορτή του πατέρα. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας 24/7 για δωρεάν βοήθεια.

Εξαιρετικές προσφορές για λίγο διάστημα

Βελτίωσε την παραγωγικότητά σου με τα Windows 11 Pro!

Οικονομικά bundle για όλους( κωδικός κουπονιού “SGO62”)

Εκπτώσεις ως και 50% σε Windows και Office! (κωδικός κουπονιού ” SGO50″)

 Και άλλες εξαιρετικές προσφορές

 

Πλήθος χρήσιμων εργαλείων σε χαμηλές τιμές 

>>Get More Tools

Πως να πληρώσεις

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών, πιέζεις continue as a guest (ή create an account) και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Ποιος είναι το Godeal24;

Όπως αναφέρθηκε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και επεξεργασίας εικόνας είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν πληρωνουμε τζερεμεδες. Αυτα τα κλειδια ειναι παρανομα, απλα ξεγελουν την εφορια οτι ειναι κανονικα και νομιμα, λογω τιμολογιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.