Τόσο το λειτουργικό σύστημα των Windows όσο και το Microsoft Office, αποτελού το λογισμικό εκείνο το οποίο δεν μπορεί να λείπει από κανέναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η σουίτα εφαρμογών γραφείου Office είναι must have για λόγους παραγωγικότητας. Και δυστυχώς η αγορά τους κοστίζει πολλά χρήματα. Όχι όμως στο Godeal24, το οποίο αυξάνει και άλλο τις εκπτώσεις. Σου επιτρέπει να αγοράσεις Windows και Office στις καλύτερες τιμές.

Χρησιμοποιώντας τον κωδικό LL50 ο χρήστης μπορεί να ρίξει την τιμή των Windows 10 στα 6 ευρώ και όλα αυτά με την εγγύηση του Godeal24.

50% έκπτωση στα Windows! (κωδικός κουπονιού “ LL50″)

Η σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft αυξάνει την παραγωγικότητα και δεν πρέπει να λείπει από κανένα PC. Και φυσικά η άδεια είναι διαθέσιμη εφόρου ζωής.

Έκπτωση 62% στο  Microsoft Office! ( με τον κωδικό “LL62“)

Αν θές Office και Windows 10/11 μαζί οι καλύτερες προσφορές είναι αυτές. Χρησιμοποίησε πάλι τον κωδικό LL62 :

Έκπτωση 50% με τον κωδικό κουπονιού LL50

Κωδικός κουπονιού LL62: Οι περαιτέρω εκπτώσεις

Ο πλούσιος κατάλογος του Godeal24 περιλαμβάνει επίσης διάφορα εργαλεία για το PC, όπως τα Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, iObit series software σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Get More Tools>>>

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη του Godeal η οποία λειτουργεί 24/7 στο [email protected]

Πως ενεργοποιούμε το Microsoft Office 2021 Professional Key

  • Κατεβάζουμε το αρχείο από τον σύνδεσμο
  • Κάνουμε unzip το αρχείο
  • Κάνουμε κλικ στον Settings Launcher στον φάκελο που αποσυμπιέσαμε
  • Ακολουθούμε  τις οδηγίες στο email ου θα λάβουμε
  • Τρέχουμε οποιοδήποτε Office app και κάνουμε redeem το key για να ενεργοποιήσουμε το Microsoft Office 2021 Professional Plus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.