Η Klarna,  λανσάρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την υπηρεσία και εντός καταστημάτων του δικτύου Public, το μεγαλύτερο εταιρικό οικοσύστημα στον χώρο του
Omnichannel Retail σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Klarna ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2022, προσφέροντας την υπηρεσία «Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις» (Pay in 3) σε συνεργάτες λιανικής.

Η ευέλικτη επιλογή πληρωμής επιτρέπει στους καταναλωτές να κατανείμουν τις αγορές τους σε τρεις άτοκες δόσεις που καταβάλλονται μηνιαίως εντός της περιόδου των 3 μηνών από τη στιγμή της αγοράς, ακόμα και με τη χρεωστική τους κάρτα. Η επέκταση της χρήσης της Klarna σε φυσικά καταστήματα θα προσφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία όταν ψωνίζουν στα 54 καταστήματα του δικτύου Public σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η πρωτοβουλία βασίζεται στην μέχρι τώρα επιτυχία της Klarna στην ελληνική αγορά, όπου έχει σημειώσει μεγάλη ζήτηση για την online χρήση της “Pay in 3” υπηρεσίας της, προσελκύοντας πάνω από 70.000 καταναλωτές.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Klarna έχει λανσάρει δυνατότητες πληρωμών εντός καταστημάτων σε περισσότερα από 79.000 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, καλύπτοντας τις ανάγκες των διαφόρων εμπόρων λιανικής. Στην Ελλάδα, όπου πάνω από το 70% των καταναλωτών εξακολουθούν να ψωνίζουν σε καταστήματα και οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου στα καταστήματα αναμένεται να φτάσουν τα 335 εκατομμύρια δολάρια έως το τέλος του 2023, η λύση της Klarna στο κατάστημα θα επιτρέψει στους πελάτες των Public να πληρώνουν χρησιμοποιώντας τα smartphones τους σαρώνοντας έναν κωδικό QR και παρέχοντάς τους έναν απρόσκοπτο και βολικό τρόπο πληρωμής “Public Now Pay Later” για τις αγορές τους.

Το νέο Vodafone CU shake είναι εδώ

Η υπηρεσία ξεκινά από τα καταστήματα της Αθήνας αρχικά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.