Οι διαδικτυακές αγορές έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, αφού κάποιος μπορεί εύκολα και γρήγορα να αποκτήσει οτιδήποτε θέλει σε πολύ χαμηλή τιμή. Δεν είναι ψέμα πως ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών έχει στραφεί ήδη στην ασιατική αγορά για να αποκτήσει τουλάχιστον ένα smartphone, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για wearable συσκευές.

Στα κινέζικα καταστήματα μπορείς κάποιος να βρει επίσης φθηνές λύσεις ασφαλείας, που θα προστατέψουν το σπίτι και την οικογένεια του από ανεπιθύμητους επισκέπτες. Οι IP κάμερες είναι πιο άμεση επαφή με τον χώρο που θέλουμε να προστατέψουμε, ωστόσο οι υψηλές τους τιμές αποτρέπουν κάποιον να τις αποκτήσει, ειδικά όταν χρειάζεται μία για κάθε δωμάτιο. Τα κινέζικα καταστήματα έρχονται και εδώ να δώσουν την λύση.

Το TomTop προσφέρει μια μεγάλη συλλογή από IP Cameras της εταιρείας KKmoon σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ και μάλιστα από την αποθήκη της Γερμανίας, που σημαίνει ότι η αποστολή γίνεται μέσα σε μια βδομάδα και χωρίς κανένα κίνδυνο για τελωνείο.

Η πιο ακριβή κάμερα της KKmoon κοστίζει 28,19 ευρώ στην αποθήκη της Γερμανίας, με τα μεταφορικά να είναι μόλις στα 10,14€. Η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να καταγράψει 1080p βίντεο με ήχο, αφού διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ενώ δέχεται και κάρτες microSD.

Θα την βρείτε εδώ επιλέγοντας όπως τονίσαμε την Γερμανική αποθήκη

Στις οικονομικές λύσεις βρίσκουμε δύο IP κάμερες, οι οποίες αντί για βίντεο αποθηκεύουν καρέ φωτογραφιών σε ανάλυση 0,3MP. Χαρακτηριστικά όπως το IR LED, αισθητήρας κίνησης και μικρόφωνο υπάρχουν επίσης, όπως και στο ακριβό μοντέλο.

Μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ, μαζί με άλλες μεσαίες λύσεις που προσφέρουν καταγραφή στα 720P, με τιμές που ξεκινάνε από τα 11,83 συν φυσικά τα μεταφορικά που είναι και εδώ στα 10,14€.

 

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.