Σήμερα πέσαμε πάνε στο KKmmon 4CH Channel AHD 1080p με DVR και δίσκο 1ΤΒ και δεν πιστεύαμε πως έρχεται στα €60 μόνο και μάλιστα από γερμανική αποθήκη (στην κινέζικη κάνει €150). Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τελωνείου και θα είναι στην πόρτα μας σε 1-4 μέρες.

Το σύστημα αποτελείται από 4 κάμερες, ανάλυσης 1080p, οι οποίες έχουν 24 IR-LEDs πάνω τους για νυχτερινή όραση σε απόσταση μέχρι και 15 μέτρων. Οι κάμερες συνδέονται στο DVR, που έρχεται μαζί, με καλώδιο, για να αποφεύγονται οι παρεμβολές και οι υποκλοπές, ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνονται 4 καλώδια μήκους 18 μέτρων. Οι κάμερες έχουν αναγνώριση κίνησης, ώστε να μας ειδοποιούν στο κινητό μας ακόμα και όταν δεν είμαστε στον χώρο.

Μαζί με τις κάμερες έχουμε και ένα DVR, στο οποίο συνδέονται. Το DVR έρχεται με 3.5″ δίσκο 1TB για να κάνουμε έγγραφή όσων βλέπουν οι κάμερες, ενώ μας επιτρέπει να συνδεθούμε σε αυτό μέσω διαδικτύου, από το κινητό μας, το tablet μας ή οποιοδήποτε PC, μέσω browser. Έτσι θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε απομακρυσμένα τον χώρο μας, ώστε να ξέρουμε ότι είναι ασφαλής, όπως επίσης και την οικογένειά μας ή τα κατοικίδια μας. Το DVR τρέχει μια διανομή linux ειδική για αυτή τη λειτουργία.

Γενικά το σύστημα της KKmoon είναι ότι χρειάζεται ένα σπίτι ή μια επιχείρηση για να είναι ασφαλής, τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Σε αυτή την τιμή μάλιστα, είναι πραγματική ευκαιρία.

Βρείτε εδώ το σύστημα της KKmoon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.