Για μια ακόμη φορά, η Rewheel Research, ο αποδιοπομπαίος τράγος των Ελληνικών παρόχων, με την Wind να απειλεί με μηνύσεις εναντίον της, επέστρεψε και λέει σε νεότερη έρευνά της ότι η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα, είναι η πιο ακριβή στην ΕΕ ακόμη και χωρίς φόρους.

Συγκεκριμένα, η ίδια στην περίληψη της έρευνας επισημαίνει: Η Ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, όπου μόνο 3 πάροχοι είναι παρόντες, βρέθηκε ξανά στη κορυφή ως την πιο ακριβή αγορά στην ΕΕ και ως την πιο ακριβή του κόσμου. Ακόμη και αν εξαιρεθεί ο φόρος τηλεφωνίας, οι ελάχιστες μηνιαίες τιμές των πακέτων με 1, 3 και 5 GBs, ήταν οι πιο ακριβές στην ΕΕ.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έρευνα εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι εταιρειεςς κινητης τηλεφωνίας χωρίς.κανένα ελεγχο. διαμορφώνουν τα τιμολόγια εχω διαμαρτυρηθεί στην ΕΕΤΤ. και στο υποτιθέμενο.προστάτη καταναλωτή χωρίς απάντηση στη Ελλάδα ζούμε που ανήκει στην.ΕΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.