Η κινέζικη εταιρεία ανακοίνωσε μία σειρά από νέα προϊόντα, ανάμεσα τους είναι η Realme Smart TV SLED 4K και μία 100W Sound Bar. Πάμε να δούμε τι προσφέρει η εταιρεία και πόσα ζητάει.

Realme Smart TV SLED 4K and 100W Sound Bar 1

Η Realme Smart TV SLED 4K έχει διαγώνιο 55 ίντσες, χρησιμοποιεί την SLED τεχνολογία, και είναι η πρώτη SLED 4K τηλεόραση στον κόσμο. Το νέο panel καλύπτει το 108% του NTSC φάσματος χρωμάτων, αλλά καταφέρνει να διατηρεί normal τα επίπεδα του μπλε φωτός, κάτι που έχει επιβεβαιώσει και η TÜV Rheinland.

Λογικό είναι να υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται τι είναι το SLED. Πρόκειται για μία νέα έκδοση LCD panel η οποία αντί για λευκό οπίσθιο φωτισμό χρησιμοποιεί κόκκινα, μπλε και πράσινα LED για να δημιουργεί τα τρία βασικά χρώματα. Όπως και να έχει παραμένει ένα LCD panel γιατί χρησιμοποιεί τεχνολογία υγρών κρυστάλλων.

Εκτός από την παραγωγή βασικών χρωμάτων, το SLED που χρησιμοποιεί η smart TV της Realme παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων και μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας. Η εταιρεία αναφέρει ότι η SLED είναι πολύ καλή τεχνολογία και για αυτόν τον λόγο δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει QLED panel.

H Realme Smart TV SLED 4K έχει υπερβολικά μικρά bezels και η εταιρεία λέει ότι η αναλογία οθόνης προς σώμα είναι 94,6%. Όπως οι μικρότερες τηλεοράσεις της εταιρείες, η SLED 4K έχει Chroma Boost μηχανή εικόνας για καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία. Επίσης, σε αντίθεση με τις πρώτης γενιάς τηλεοράσεις υποστηρίζει HDR10+.

Realme Smart TV SLED 4K and 100W Sound Bar 1

Το σύστημα ήχου της Realme Smart TV SLED 4K αποτελείται από 24W Quad Stereo ηχεία με Dolby Audio, δύο all-range ηχεία, και δύο silk dome tweeters. Όσοι θέλουν περισσότερα, μπορούν να πάρουν τη Sound Bar της εταιρείας που έχει δύο 15W full-range ηχεία και δύο 15W tweeters, ενώ πάει πακέτο με ένα 40W sub-woofer με εύρος 50Hz-24KHz.

H Realme Smart TV SLED 4K χρησιμοποιεί τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek με Cortex-A55 CPU και Mali-470 MP3 GPU. Μαζί πάνε πακέτο 1,5GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, η τηλεόραση υποστηρίζει Google Assistant, Bluetooth 4.0, dual-band Wi-Fi, έχει το ίδιο remote control με τα μικρότερα μοντέλα, και wall mount μέσα στο κουτί.

Realme Smart TV SLED 4K and 100W Sound Bar 1

Προς το παρόν, η Realme Smart TV SLED 4K θα είναι διαθέσιμη από 16 Οκτωβρίου στην Ινδία στα INR 42.999 ή κάπου στα 498 ευρώ. Αργότερα ίσως κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές. Η τιμή της 100W Sound Bar είναι INR 6.999 ή κάπου στα 81 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.