Εξωγήινοι πολιτισμοί μπορούν να παρακολουθούν τον πλανήτη μας και να βλέπουν έναν αρχαίο πολιτισμό λόγω της ταχύτητας του φωτός στο διάστημα. Αυτό ακριβώς προτείνει μια πρόσφατη έρευνα η οποία επισημαίνει ότι προηγμένοι πολιτισμοί εξωγήινων παρακολουθούν τη Γη από απόσταση εκατοντάδες έτη φωτός μακριά, αλλά με μια σημαντική καθυστέρηση.

Οι κοινωνίες των εξωγήινων κατηγοριοποιούνται αυτή  τη στιγμή σε τρεις τύπους ανάλογα τη χρήση της ενέργειας που πραγματοποιούν. Type -1, οι κοινωνίες που αξιοποιούν την ενέργεια του πλανήτη. Type II, ως οι κοινωνίες που αξιοποιούν την αστρική ενέργεια και Type III εκείνες που αξιοποιούν τη γαλαξιακή ενέργεια.

Η έρευνα εστιάζει στην ανίχνευση τεχνητών κατασκευών, όπως πλοία, διαστημόπλοια και πλήθος δορυφόρων του διαστήματος με τηλεσκόπια, κυρίως μέσω των παρατηρήσεων των αντανακλάσεων του ορατού φωτός. Τα οπτικά τηλεσκόπια προτείνονται ως τα σημαντικότερα όργανα για την χωρική ανάλυση των αντικειμένων που παρατηρούνται και τα οποία θα μπορούσαν να κατηγοριοποιηθούν ως τεχνητές κατασκευές που θα υποδήλωναν την παρουσία τέτοιων πολιτισμών.

Η σημαντική χρονική καθυστέρηση στις παρατηρήσεις των εξωγήινων, υπολογίζεται στα 3.000 χρόνια και εκτιμάται ότι αυτή τη στιγμή βλέπουν αρχαίους πολιτισμούς, όπως αρχαίους Έλληνες, τους Αιγυπτίους και τους Ρωμαίους.

alien

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αδερφέ ρώτα τι ναρκωτικά πήρε αυτός που έκανε την έρευνα. Πρέπει να είναι πολύ καλό πράμα…

  2. ΕΑΝ μας παρατηρούν με “τηλεσκόπιο” από τον homeworld τους ή κάποιον πλανήτη Colony φάση. Το πιο λογικό ωστόσο είνναι να μας έχουν παρατηρήσει κ επέμβει πολλαπλές φορές έως τώρα, π.χ “oh what a nice planet to colonize! Nuked the lizards and deployed us εδώ.

    φύγανε, γύρισαν το 13.000 BC κ εκτοτε παρατηρούν από το εσωτερικό της γης με τον Admiral Bird ήπιαν καφέ κ τα πανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.