Η ASUS με τα ROG Phone έχει θέσει το πρότυπο του απόλυτου gaming smartphone, όμως τα μοντέλα των τελευταίων γενεών σειρών της εταιρείας δεν ήταν και πολύ ανθεκτικά. Ο JerryRigEverything πήρε στα χέρια του το ASUS ROG Phone 7 Ultimate και το υπέβαλε στα γνωστά του βασανιστήρια για να δει αν τελικά η εταιρεία έχει αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό των smartphones της, ώστε να βελτιώσει την ανθεκτικότητα τους.

Στη δοκιμή της οθόνης για την αντοχή στο γδάρσιμο, το ROG Phone 7 τα πηγαίνει πολύ καλά χάρη στο Corning Gorilla Glass Victus, παρουσίασε τις πρώτες φθορές στο επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs. Το in-display fingerprint scanner συνέχισε να λειτουργεί κανονικά ακόμη και μετά από τη ζημιά που προκάλεσε στο γυαλί ο JerryRigEverything.

Όσον αφορά τη φωτιά στην οθόνη και το γδάρσιμο με το ξυράφι στο πλαίσιο, στις κάμερες, και τα λοιπά, το ASUS ROG Phone 7 Ultimate τα πήγε λίγο πολύ όπως κάθε άλλο flagship smartphone. Μετά από όλα αυτά ήρθε η στιγμή της δοκιμής κάμψης. Οι προκάτοχοι του δεν τα πήγαν καθόλου καλά, έσπασαν με την πρώτη άσκηση πίεσης.

Όμως, το ROG Phone 7 Ultimate έχει ισχυρό μεταλλικό πλαίσιο και έδειξε να αντέχει ακόμη και με την άσκηση αρκετής πίεσης, παρόλο που απέκτησε μόνιμη κάμψη. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που μένει, είναι να περιμένουμε το teardown βίντεο του JerryRigEverything για να δούμε τι αλλαγές έχει κάνει η εταιρεία στο εσωτερικό των gaming smartphones της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.