Skip to content

Καθυστέρηση για το βιντεοπαιχνίδι Fuse

Techmaniacs
Techmaniacs
Κοινοποίηση:
Καθυστέρηση για το βιντεοπαιχνίδι Fuse

fuse_art

Η εταιρεία ανάπτυξης Insomniac Games, με τον πρώτο της multiplatform τίτλο Fuse, άλλαξε πρόσφατα την ημερομηνία που είχε δηλώσει για το λανσάρισμα του εν λόγω τίτλου, από Μάρτιο του 2013 στο διάστημα ανάμεσα σε Απρίλιο – Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε η EA.

Η εν λόγω καθυστέρηση επιβεβαιώθηκε ως μέρος της αναφοράς για τα κέρδοι του Q3 της EA, όπου είπε πως οι πωλήσεις του πασίγνωστου τίτλου ποδοσφαίρου, FIFA 13 έχει σημείωσει 12 εκατομμύρια πωλήσεις και οι συνδρομητές του Battlefield 3 Premium έφθασαν σχεδόν τα τρία εκατομμύρια.

Το Fuse είναι ένα third-person shooter που έχει σχεδιαστεί για  4-player co-op, και τονίζει την αγάπη της Insomniac για το καινοτόμο πολεμικό εξοπλισμό. Το παιχνίδι είχε αρχικά ανακοινωθεί με όνομα Overstrike κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της EA στην E3 το 2011, μόνο για να επανεμφανιστεί ως ένα πιο σκοτεινό Fuse τον Αύγουστο του 2012.

Παρά την αμφιλεγόμενη αλλαγή στο ύφος και το βάθος του παιχνιδιού, η Insomiac έχει επανειλημμένα τονίσει ότι το Fuse εξακολουθεί να διατηρεί μια αίσθηση του χιούμορ και διασκέδασης.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ted Price δήλωσε ότι η πρόκληση για το Fuse ήταν το να “έχει μια αίσθηση του χιούμορ, που δεν είναι χαζοχαρούμενη, αλλά ταυτόχρονα να είναι παρών στη διάρκεια του gameplay.

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Techmaniacs

Techmaniacs

Το πρώτο account στο techmaniacs.gr με άρθρα από τα πρώτα βήματά μας!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.