Δυστυχώς το revanced.io αποδείχθηκε ότι παίζει ύπουλα. Γνώρισε μεγάλη άνθηση, καθώς η αναζήτηση Google τους έφερε πολύ κόσμο και πολλοί θεώρησαν λανθασμένα ότι αποτελεί επίσημη ιστοσελίδα του Revanced. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αφαιρέσεις άμεσα οποιαδήποτε εγκατεστημένη έκδοση του Revanced που έχεις κατεβάσει από το Revanced.io και να προβείς στη δημιουργία των apks είτε με το revanced cli, είτε με τον Manager.

revanced

Δυστυχώς, ο Revanced Manager συνεχίζει να αποτυγχάνει στη δημιουργία των apks σε δυο κινητά με τις προτεινόμενες εκδόσεις του Youtube σε εμάς. Παράλληλα, η διαδικασία είναι περίπλοκη για κάποιον αρχάριο χρήστη.

Στο XDA Developers όμως κυκλοφορούν ελεγμένα και καθαρά apks, τόσο για το Revanced όσο και για το Revanced Extended όπως και για το Youtube Music. Σε αυτό εδώ το thread στο XDA Developers μπορείς να βρες καθαρά apks για να κάνεις τη δουλειά σου και έχουν και screenshots από virustotal. Και φυσικά λειτουργούν και σε Huawei συσκευής, με αποτέλεσμα να έχεις Youtube χωρίς Gspace και με λογαριασμό.

Βρες τα apks στο XDA Developers εδώ (2ο post)

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε καμία περίπτωση Νίκο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις πριν το εγκαταστήσεις είναι να απενεργοποιήσεις την εφαρμογή του Youtube ή αν δεν υποστηρίζεται από το λειτουργικό σου να απεγκαταστήσεις όλες τις ενημερώσεις της. Στη συνέχεια να κατεβάσεις και να περάσεις το Youtube apk που δίνω στο σύνδεσμο και να μην κάνεις ενημέρωση ποτέ ξανά την εφαρμογή με΄σω Play Store.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.