Η Mozilla διέθεσε πλέον τον Firefox 64 ο οποίος καταφθάνει με πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα με σύστημα που προτείνει τις απαραίτητες επεκτάσεις και πρόσθετα βάσει της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο, ενώ πλέον παρέχεται και υποστήριξη επιλογής πολλαπλών tabs. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η ριζική ανανέωση της σελίδας about:performance, η οποία μοιάζει αρκετά πλέον με την διαχείριση εργασιών των Windows.

Το νέο Task Manager page που μπορεί να βρεθεί αν πληκτρολογήσεις στην μπάρα διευθύνσεων το about:performance, σου επιτρέπει να διαπιστώσεις πόση ενέργεια καταναλώνει κάθε tab, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα να κλείσεις tabs για να εξοικονομήσεις ενέργειας. Ωστόσο και πάλι είναι ελλιπές, καθώς το Task Manager του Firefox δεν αναφέρει την κατανάλωση RAM και CPU, κάτι που θα σας έδινε τη δυνατότητα να αναγνωρίσετε ιστοσελίδες που διαθέτουν cryptojacking scripts.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο το νέο χαρακτηριστικό που προσθέτει. Ο Firefox 64 απέκτησε επίσης δυνατότητα multi tab selection. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το CTRL ή το CTRL+SHIFT και έπειτα να κάνουν κλικ σε πολλά tabs για να το επιλέξουν. Η ενημέρωση του browser γίνεται πηγαίνοντας στη Βοήθεια και μετά κάνοντας κλικ στο σχετικά με τον Firefox. Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο για το multi-tab selection feature.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.