Η Apple προέβη σήμερα στο επίσημο λανσάρισμα των iOS 15.2 και iPadOS 15.2, τη δεύτερη μεγάλη αναβάθμιση για τα λειτουργικά συστήματα iOS και iPad OS. Οι ενημερώσεις έχουν φθάσει φυσικά και στην Ελλάδα, με πολλούς χρήστες να ενημερώνουν από απόψε τις συσκευές τους. Θα βρεις το update στην ενότητα Settings – General – Software update. Μπορεί να χρειαστεί βέβαια κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι η ενημέρωση να φθάσει σε όλους.

ios 15.2

Το iOS 15.2 προσθέτει το App Privacy Report, ένα feature το οποίο έχει σχεδιαστεί να σου γνωστοποιεί πόσο συχνά οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που απαιτούν άδεια, όπως η κάμερα και το μικρόφωνο, ενώ σου επιτρέπει να γνωρίζεις τα domains που οι εφαρμογές και οι ιστοσελίδες επικοινωνούν. Το iOS 15.2 προσθέτει και πλήθος άλλων μικρότερων επιδιορθώσεων και χαρακτηριστικών και μπορεί να κατέβει από απόψε στη συσκευή σου, ενώ σε μερικές περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να περιμένεις.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.