Το Night Sight feature επιτρέπει στο Google Pixel 3 και σε άλλες υποστηριζόμενες συσκευές να λάβουν εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το Night Sight χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να επιλέξει τα σωστά χρώματα, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης να λάβει λεπτομερείς φωτογραφίες με ελάχιστο θόρυβο σε συνθήκες με απίστευτα χαμηλό φωτισμό.

 Η διαφορά μεταξύ μιας φωτογραφίας Night Sight και μιας HDR+ είναι η ημέρα με τη νύχτα. Σε περιπτώσεις όπου ακόμη και τα μάτια μας δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις λεπτομέρειες εξαιτίας του σκοταδιού, το Night Sight πετυχαίνει να λάβει μια φωτογραφία η οποία δεν είναι τελείως μαύρη.

Το modded Camera port λειτουργεί σε Android 9 Pie ROMs ή MIUI Pie Beta ROMs. Τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν τα Night Sight, ZSL HDR+, HDR+ Enhanced, portrait mode στη μπροστινή αλλά και στη πίσω κάμερα, αλλά και video recording ως 4K 30FPS. Υπάρχει βέβαια αρκετή δουλειά να γίνει στο συγκεκριμένο port, υπάρχουν μερικά bugs στo EIS, video focus και στη ποιότητα του slow-motion. Αλλά από τη στιγμή που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μαζί με το stock camera app γιατί να μην το δοκιμάσεις;

Κατέβασέ το από εδώ

Περισσότερα στο XDA Developers

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.