Τα Huawei P30 και P30 Prο έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους πριν από μερικές ημέρες, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις ιδίως στον τομέα της κάμερας σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αν και σε υψηλή τιμή.

Σήμερα, το XDA Developers είχε την καλοσύνη να μας προσφέρει τα επίσημα wallpapersνκαθώς και τα EMUI 9 θέματα, για να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στη συσκευή σου. Για να χρησιμοποιήσεις τα wallpapers, απλά κατέβασε το zip από τον σύνδεσμο, αποσυμπίεσέ το και ακολούθησε τα βήματα του launcher σου για να θέσεις το wallpaper.

Όσον αφορά τα θέματα, αφορούν συσκευές σε EMUI 9 και ως εκ τούτου είναι σε .hwt format. Μπορείς να κατεβάσεις όλα τα θέματα από τον σύνδεσμο παρακάτω. Μόλις τα κατεβάσεις, αποσυμπίεσέ τα στη συμβατή Huawei/Honor συσκευή σου, βάλε το .hwt αρχείο στο  /Themes folder (δημιούργησε έναν αν δεν υπάρχει στον εσωτερικό χώρο) και άνοιξε το ενσωματωμένο themes app. Θα πρέπει να εμφανίζονται εντός του app.

Σημείωση: Τα αρχεία θα ανεβαίνουν από εδώ και στο εξής στο degoo.com, καθώς μας προσέφεραν 3TB χώρου για να μοιραζόμαστε αρχεία μαζί σας. Να σημειώσουμε ότι σου προσφέρει 100GB εντελώς δωρεάν για το backup των αρχείων σου και τον διαμοιρασμό με apps για android, windows, ios, σε περίπτωση που ψάχνεις μια free λύση.

Κατέβασε τα Huawei P30 Wallpapers από εδώ

Κατέβασε τα Huawei P30 Themes από εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.