Το MIUI 12 φέρνει σημαντικά features αλλά ίσως το πιο σημαντικό, είναι το Super Wallpaper. Η εταιρεία έχει διαθέσει δυο από αυτά τα live wallpapers που δείχνουν τον Άρη και τη Γη από μακριά, μέχρι την μετάβαση στην επιφάνεια, μόλις ξεκλειδώσεις το smartphone σου. Είναι ένα όμορφο visual effect και πλέον η Xiaomi διέθεσε ένα άλλο Super Wallpaper με το νέο Mi 10 Ultra.

Ο λόγος, για το  Faraway Rings wallpaper που δείχνει τον πλανήτη του Κρόνου. Ένα μέλος του XDA Developers το έκανε port σε άλλες συσκευές και λειτουργεί με τις περισσότερες συσκευές που τρέχουν Android 8 ή κάποια νεότερη έκδοση. Η εγκατάσταση του SuperWallpaper είναι απλή, καθώς κατεβάζεις τα σχετικά APK files, τα εγκαθιστάς και επιλέγεις την επιθυμητή επιλογή μέσω του επιλογέα wallpaper της συσκευής. Το XDA Developers σημειώνει ότι μπορείς να κατεβάσεις και το Google Wallpaper app από το Play Store αν το wallpaper δεν εμφανίζεται. Τα wallpapers τα βρίσκεις σε αυτόν τον σύνδεσμο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα κατέβασα αλλά στην lock screen δεν εμφανίζεται ο πλανήτης από μακριά αλλά το wallpaper που είχα πριν. Μόνο όταν κάνω unlock, θα μου εμφανίσει το wallpaper. Έχω το xiaomi redmi note 9.

    • Δοκίμασε να βάλεις πρώτα ένα οποιοδήποτε live wallpaper στη οθόνη κλειδώματος και μετά βάλε την super wallpaper απo τις ρυθμίσεις ή το Google wallpapers app

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.