Στέλεχος της Microsoft είχε δηλώσει ότι δεν θα υπάρξει άλλη έκδοση Windows. Εδώ και μήνες κυκλοφορούν ένα σωρό πληροφορίες για τα Windows Sun Valley που είναι ένα μεγάλο update που αλλάζει ριζικά το UI των Windows 10. Η παρουσίαση τους θα γίνει στις 24 Ιουνίου του 2021 και λίγο πριν το λανσάρισμα η εταιρεία ξεκίνησε τα teasers για τα Windows 11. Ναι πολύ σωστά διάβασες.

Εκτός από τα teasers, διέρρευσαν screenshots του νέου λειτουργικού και ένα build που μπορεί να εγκαταστήσει όποιος θέλει – δεν το συστήνουμε γιατί δεν είναι τελικό build, εκτός και αν θες να πειραματιστείς, να πάρεις μία γεύση. Δεν πρόκειται να σου πω πώς και τι, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει πληροφορίες online για το πώς θα κατεβάσει το build.

Στις εικόνες που διέρρευσαν βλέπουμε round corners σε όλα τα σημεία, νέο explorer, διάφορα άλλα στοιχεία, και πάνω από όλα το νέο start menu τοποθετημένο στο κέντρο της taskbar που είναι σχεδόν ίδιο με αυτό των ακυρωμένων Windows 10X. Το start menu των Windows 11 φαίνεται να μην έχει τα γνωστά tiles που κατά περίπτωση είναι χρήσιμα.

Όσοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν το build ανακάλυψαν ότι υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις το παλί start menu των Windows 10 που είναι στην αριστερή μεριά της taskbar και μαζί του να επαναφέρεις και τα tiles. Αν δοκιμάσεις το build των Windows 11 και θες να επαναφέρεις το παλιό start menu τσέκαρε αυτό το άρθρο μας για να δεις τα απαραίτητα βήματα.

Τώρα, αν δεν θες να δοκιμάσεις το build και θες να δώσεις έναν αέρα από Windows 11 στον υπολογιστή σου, τότε κάνε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να κατεβάσεις όλα τα wallpapers του επερχόμενου λειτουργικού της Microsoft.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.