Όλα τα καλά flagships που σέβονται τον εαυτό τους έρχονται πακέτο με μία ολοκαίνουργια συλλογή από wallpapers. Αυτό ισχύει φυσικά και για τα OnePlus 8 και 8 Pro τον οποίον η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε εχθές.

Αν θέλουμε να έχουμε στο κινητό μας τα νέα wallpapers των OnePlus 8 και 8 Pro δεν υπάρχει λόγος να πληρώσουμε εκατοντάδες ευρώ, εκτός και αν επιθυμούμε αυτά τα τεχνολογικά θαύματα.

Τα wallpapers των OnePlus σχεδιάζει ο Σουηδός καλλιτέχνης Hampus Olsson. Μόλις η εταιρεία κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο, ο Olsson δημοσιεύει ένα post στο οποίο εξηγεί τη τον ενέπνευσε στη δημιουργία των wallpapers.

Επίσης, προσφέρει πάντα κάποια από τα wallpapers για λήψη, ενώ τα φιλοξενεί όλα στο προσωπικό του app, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο Play Store. Το story για τα wallpapers των OnePlus 8 και 8 Pro θα το βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.