Η Xiaomi λάνσαρε τα πρώτα μοντέλα των 13 series και μαζί τους παρουσίασε το MIUI 14, καθώς είναι τα πρώτα τηλέφωνα που τρέχουν τη νέα Android-based ROM out of the box. Όπως κάθε νέα έκδοση ROM, έτσι και αυτή περιέχει μία σειρά από μοναδικά wallpaper.

Όποιος θέλει να έχει τα νέα wallpaper του MIUI 14 θα πρέπει είτε να αγοράσει ένα Xiaomi smartphone, είτε να τα εντοπίσει και να τα κατεβάσει στο κινητό του. Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα που φροντίζουν ώστε το δεύτερο να είναι δυνατό και το ίδιο ισχύει και με το MIUI 14.

Το XDA Developers προσφέρει σε όποιον το επιθυμεί να δει και να κατεβάσει στη συσκευή του, είτε αυτή τρέχει MIUI 14, είτε όχι, είτε είναι Xiaomi, είτε όχι, όλα τα wallpaper της νέας ROM, τόσο τα παραδοσιακά, όσο και τα live wallpapers. Οδηγίες και σύνδεσμο για τη λήψη τους θα βρεις στην πηγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.