Αν έχεις στην κατοχή σου ένα handset που τρέχει Android 8 και άνω, μπορείς να μπορείς να προβείς στο sideload του νέου Pixel 3 Launcher σε αυτό. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί, ότι ακόμη και αν το APΚ λειτουργεί με το Google Feed, δεν παίζει καλά με τον αρχικό Pixel Launcher. Αυτό σημαίνει, ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα Pixel ή Pixel 2 δεν μπορούν να εγκαταστήσουν το APK εκτός και αν έχουν κάνει root στη συσκευή τους. Όχι ότι ο Pixel 3 launcher κάνει μεγάλη διάφορά. Η μόνη σημαντική διαφορά είναι η προσθήκη της Google Assistant shortcut στην searchbar στο κάτω μέρος της οθόνης.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ο Pixel 3 Launcher μπορεί να γίνει sideloaded σε ένα handset το οποίο εξοπλίζεται με Android 8 ή Android 9. Αλλά εξαιτίας του γεγονός ότι το App Actions API προστέθηκε με την διάθεση του Android 9, αυτοί που χρησιμοποιούν Oreo δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smart shortcuts feature στο app drawer.

Σύμφωνα με το XDA Developers λειτουργεί απροβλημάτιστα σε Samsung Galaxy Note 9 με Android 8.1 και Samsung Experience 9.5, σε OnePlus 6 και Mate 10 Pro. Δεν έχετε παρά να τον δοκιμάσετε και εσείς. Κατεβάστε τον από εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.